Historien bakom Mawaorganics

 

Historien bakom Mawaorganics

Mawaorganics är ett litet familjeföretag som föddes fram ur en idé och vision år 2018. Det började med insikten kring de flertal obegripliga ingredienser som återfinns i produkter på marknaden idag. Därtill den ofantliga mängden och alternativ av produkter som vanligtvis 9 av 10 personer har i sitt badrumsskåp. Allt från dagkräm, nattkräm, ögonkräm, ansiktsmask, ansiktsskrubb, schampo, balsam, hårinpackning och hårolja. Du kanske känner igen dig? Det gjorde vi också.

Så vad är det vi smörjer in oss med och vad är det vi tvättar håret med? Vad utsätter vi oss för och är det hälsosamt? Extremt viktiga frågor som man som konsument bör ställa sig för att känna sig trygg.

Vi värdesätter ett hälsosamt liv, både när det gäller skönhet till det yttre och till det inre. För inte ska man glömma att det som vi utsätter vårt yttre skal för påverkar även vårt inre.

Mawaorganics skapades för att förse den svenska marknaden med naturliga och skonsamma råvaror och framförallt påtala vikten av att du kan få just detta utan att behöva köpa på dig produkt på produkt. Hos Mawaorganics hittar du exakt det du behöver i en och samma produkt. Vi kan med säkerhet säga att det är produkter med multifunktioner.

Vi hoppas att ni vill följa med oss i denna blogg där ni kommer att hitta tips, recept, information och kunskap under resans gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *